فعال تر شدن بنادر جنوبی ایران
حضورهیات عالیرتبه وزارت حمل و نقل و سازمان بنادر قطر در ایران به طور قطع می تواند منجر به توسعه همکاری های مشترک بندری و دریایی شود.بدین جهت امیدواریم مدیران بنادر جنوبی ایران بتوانند قراردادهای خوبی را با سازمان بنادر قطر امضا کنند.
وی خاطرنشان کرد:
عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی کشور در جهت جذب سرمایه گذار خارجی در بنادر کشور بسیار مطلوب و ارزنده بوده است.این روند با حمایت سایر سازمان ها و نهادهای مربوطه می تواند افزایش و توسعه پیدا کند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد:زیرساخت های هر کشوری به ویژه بنادر جنوبی ایران ،امتیازی برای سرعت بخشیدن به امور تجاری آن کشور محسوب می شود و این زیر ساخت ها می تواند تاثیر بسزایی در زندگی مردم و به خصوص بندرنشینان داشته باشد.
وی اذعان داشت:
سرمایه گذاری بخش خصوصی درجهت توسعه بنادر جنوبی ایران باعث ایجاد اشتغال پایدار،افزایش تولید ناخالص داخلی و ارتقای تراز تجاری کشور می شود.
برخی از بنادر جنوبی ایران مناطق آزاد به ویژه بندر جبل علی در دبی با توسعه زیر ساخت ها توانست به رشد تجاری قابل توجهی برسد. لذا در کشور ماهم با توسعه زیر ساخت های بنادر می توان هر چه سریعتر کریدور شمال – جنوب و کریدور شرق -غرب را فعال کرد که به واسطه این امر می توان سود قابل توجهی کسب کرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در پاسخ به این سوال که به منظور افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی خارجی در بنادر کشور چه تمهیداتی باید اندیشیده شود؟ادامه داد:برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی باید حمایت ها و هزینه های مختلفی که در قانون جذب سرمایه گذار خارجی لحاظ شده است، انجام شود.از جمله این حمایت ها می توان به بهبود فضای کسب و کار، تضمین سود و برگشت سرمایه در بازه زمانی کوتاه مدت به سرمایه گذار داخلی و خارجی اشاره کرد.